AN UNBIASED VIEW OF پمپ سانترفیوژی

An Unbiased View of پمپ سانترفیوژی

An Unbiased View of پمپ سانترفیوژی

Blog Article

اغلب در صنایع غذایی، شیمیایی، رنگ سازی، داروسازی، رسوب زدایی و … از این پمپ استفاده می شود. ایمنی بالا، عملکرد خوب در انتقال سیالات خورنده و حفاظت از محیط زیست از مهمترین مزایای پمپ ضد اسید است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کاربرد پمپ پلیمری و مشخصات فنی آن، تا انتهای این متن با ما همراه باشید.

بنابراین شما باید بر اساس کاربرد پمپ ضد اسید یا ضد شیمیایی، نوع پمپ خودتان را انتخاب کنید.

از پمپ های تفلونی برای جا به جا کردن موادی که قابلیت خورندگی و اسیدی بالایی دارند نظیر اسید فسفریک، اسید سولفوریک، اسید نیتریک استفاده می شود. علاوه بر این در کویل مسی مخزن های آب و شستشوی کویل فن کویل و همین طور چیلرها کاربرد دارند.

وارد کننده انواع سیم بکسل، زنجیر بار، تسمه حمل بار و کلیه اتصالات اسلینگ و ادوات لیفتینگ بار

محیط معمولی و عادی نیز می تواند برای پلیمر و دیگر اجزا مضر باشد. از این رو رویه ی این پمپ ها دارای محافظ های فولادی و آلیاژی است که البته از مواد داخل پمپ ایزوله شده است.

تا اینجای با انواع پمپ های پلیمری آشنا شدیم و دانستیم که به طور کلی کارکرد و مزایای پمپ اسید شور چیست. بر اساس این مزایا و کاربردها می توانیم این گونه بگوییم که پمپ ضد اسید جزء جدایی ناپذیر صنعت و تولید محسوب می شود و در هر بخش صنعتی می توان نشانه هایی از این پمپ ها پیدا کرد.

‌داداش مهمترین برگ برنده ی یه جنگنده ی نسل ۵ رادارگریزی اش هست همون اف۱۴ هر چقدر هم رادار قدرتمندتری…

احتمال کاویتاسیون کمتر (برای آشنایی با کاویتاسیون راهنمای “کاویتاسیون چیست” را مطالعه نمایید.)

همیشه سیالی که click here پمپاژ می‌شود، آب نیست و خاصیت خورندگی وجود دارد. در چنین شرایطی استفاده از پمپ پلیمری ضروری است.

بدنه پمپ اسید تشکیل شده از مواد مختلفی است . هرکدام از این مواد به گونه‌ای هستند که می‌توان به پمپ مقاومت و استحکام ببخشند و شامل موارد زیر می‌شوند:

تمام حقوق برای فیام موتور محفوظ است. ( طراحی شده توسط ورتاوب)

بنابراین باز کردن پمپ پلیمری گریز از مرکز برای نظافت ، بازرسی یا نگهداری آسان است. هم ترازی مختل نمی شود و هیچ کار یا هزینه غیر ضروری ایجاد نمی شود.

ورود / ثبت نام ورودایجاد یک حساب کاربری نام کاربری یا آدرس ایمیل *

دیافراگم: اکثر پمپ های شیمیایی از نوع سانتریفیوژ بوده اما در شرایط خاص از پمپ های دیافراگمی نیز استفاده می­شود. دیافراگم جهت انتقال مایعات اسیدی، قلیایی، روغن یا هوا با فشار بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

Report this page